Laár fiának válasza az erősítő-ügyben

Az alábbi kiegészítéseket tenném Király Edu félinformációkat tartalmazó posztjához.

****
Ti AZT tudjátok, amit az illető, "Mentősruhás" Király Edu leírt. Semmi más infótok nincs. Jól ír, szépen fogalmaz. Beveti a mentős ruháját is, hogy ezzel jelezze, ő jószándékú, ártatlan ember.

Nyílván az is. 


Csak nem korrekt. Pl nem említi, hogy az erősítő tokjában, amit oda vitt apámhoz megmutatni, hogy hogy nem, benne volt apám mikrofonja. S azt sem írja le, hogy azóta a sorozatszámról is kiderült, mégis stimmel,csak ezt később sikerült érdemben bizonyítani.

Amúgy Király Edu még azt sem tudta megnevezni, kitől "vette az erősítőt áron alul". Emiatt, és a megtalált mikrofon miatt vitték be a rendőrök, hogy ezeket az infókat kiszedjék belőle. Aki ismeri a szuper nyomozós, bűnügyi sorozatokat, tudhatja, hogy a rendőrség, a nyomozók nem variálnak. Ki akarják szedni az információkat a delikvensből.

Jelen állás szerint Király Edu minimum orgazdasággal vádolható, csak ezt nyílván nem lenne kellemes leírnia.

Ezért írom le én. 

Nem apám vádolja őt, nem ő vitette be Király Edut.

Az erősítő ellopása, s az ezzel járó egyéb károkozás aznap reggel be lett jelentve a rendőrségen, amikor a lopás ténye nyílvánvaló lett, így ez onnantól egy hivatalos rendőrségi nyomozás ügymenetével járó ügy lett, amit az abban részt vevő hatóságiak irányítottak. 

Apám csak azért nem mond többet egyelőre, mert feleslegesen eddig sem, s eztán sem akart senkit vádolni NYÍLVÁNOSAN. Nem is ő kezdte ezt!

Annak a sokezer embernek üzenem, aki szétosztotta a Király Edu megbántott posztját:
ELŐBB TÁJÉKOZÓDJATOK ALAPOSAN, MIELŐTT GONDOLKODÁS NÉLKÜL SZÉTOSZTJÁTOK A GYŰLÖLETKELTŐ FÉLINFORMÁCIÓKAT! 

Értve vagyok???

NOOOOORMÁÁÁLIS????!!!??

Üdv:
Laár Dávid