Államilag támogatott pornó?

A PR-Telecom nevű kábelszolgáltató augusztusban és szeptemberben csaknem 3,4 milliárd forintot nyert el új generációs informatikai hálózat építésre a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretéből.

Mit mondjak, megérte.  A megtámogatott szolgáltató műsorkínálata ugyanis kiváló csatornákkal bővült, pl. FEM3, Kiwi TV, Zenebutik, Chili TV, Humor+, Mozi+, azaz az igényes szórakoztatás, ismeretterjesztés és tájékoztatás nagyágyúi (és mit ad isten, épp Andy Vajna filmügyi kormánybiztos érdekeltségei -, valamint két pornócsatornával . 

Ez utóbbiért nem győzzük eleget dicsérni a PR-Telekomot, hiszen ma, 2016-ban már olyan nehéz pornóhoz jutni, mint régen a 70-es években erotikus újsághoz. Van, hogy akár 3 (!!) egérkattintás is kell hozzá. Szóval hiánypótló szolgáltatás, úgy kell nekünk, mint egy falat kenyér. Az embernek eddig szabályosan nyomoznia kellett, mire végre-valahára 20-30 pornócsatornát talált, hogy munkában megfáradt testét és lelkét némi pihenéshez juttassa.

De most, a kormány bőkezűségének hála, az igaz magyar ember türelmet próbáló erőfeszítések nélkül is láthat végre baszást szerelmet a képernyőn.

Áldja meg a Jóisten a miniszter urakat, hogy ebben a nemes törekvésben megfelelően támogatják ezeket a seggarcokat jó szándékú embereket.